Ö:a Osthangbyn

0
Inga röster än
Ramundberget, Sweden

Precis innan man kommer in till Fjällgårdstorget så syns Östra Osthangbyn på vänster sida nedanför fjället. Nytt, fräscht och modernt. Påkostade materialval, smakfull inredning.

På gångavstånd från Fjällgårdstorget, alldeles intill Osthangsbanan och skidspåren, ligger dessa fjällstugor och lägenheter byggda under de senaste åren. I ett lugnt, familjärt och vindskyddat område, avskilt men ändå nära. Allt bara funkar sådär som man gillar att det gör när man vill koppla av. Utanför dörren finns stolsliften som leder vidare upp i hela systemet och såklart till de branta nedfarterna för den som är på det humöret.
Boendet är av hög standard. De allra flesta har egen bastu att njuta i efter en skön dag i backen eller spåret. Rymliga fjällstugor och lägenheter med 6-15 bäddar nog stora att rymma den stora familjen hittar ni här.
En skid-/gångväg på ca 1500 m leder till Fjällgårdstorget där Ramundberget ståtar med restauranger i toppklass, fjällspa, pool, LillRamis för de allra minsta, lanthandel, Topsport, elljusspår och mycket mer som kompletterar din fjällsemester med det där extra.

Boendets facilliteter
Sovrum
Aktiviteter
Utomhus
Gemensamma utrymmen
Media och teknologi
Mat och Dryck
Parkering
Tjänster
Allmänt
Boendets regler
Incheckning
Utcheckning

Skidinfo.se är en praktisk skidguide för dig som är intresser...
Read more...

Skidinfo.se

Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm

☎ 08-650 20 20
 info@skidinfo.se 

Vi som jobbar med Skidinfo.se
Vakant, chefredaktör
☎ 08-122 015 98
 info@skidinfo.se 

Oskar Lindholm, VD
Derin Ivgen, AD

Kontakta oss för priser och format.