Kvarnbäcken,

0
Inga röster än
Ramundberget, Sweden

På fjällsidan innan man når Fjällgårdstorget ligger Kvarnbäckens Stugby. Välplanerade fjällägenheter med vy mot berg och dal. Osthangsbanan är bara några stavtag bort och längdspåren börjar nästan innan du fått på vallan. Stugbyn har en gemensam vallabod & tvättstuga samt vedbod med gratis brasved.

Stugorna är byggda under de senaste åren i ett lugnt, familjärt och vindskyddat område med vy mot berget och mot dalen, avskilt men ändå nära. En skid/gångväg på ca 800 m leder till Fjällgårdstorget där Ramundberget ståtar med restauranger i toppklass, LillRamis för de allra minsta, Fjällspa, pool, lanthandel, Topsport och mycket mer som kompletterar din fjällsemestern med det där lilla extra. 

Runt Osthangsbanan finns de brantaste nedfarterna förutom den röd/blå Helagspisten som leder er tillbaka till stugan eller vidare till hela systemet och till den prisbelönta restaurangen Tusen. Bilväg leder er ända fram till stugan där två motorvärmare ingår i hyran. Här erbjuds 6-9 ordinarie bäddar, inkl bäddsoffa 11 bäddar. Två WC i alla och även två duschar i 8 - och 9 -bädds.

I Ljusnan, Strömbäcken och Stavangertjärn är husdjur välkomna.

Boendets facilliteter
Sovrum
Aktiviteter
Utomhus
Gemensamma utrymmen
Media och teknologi
Mat och Dryck
Parkering
Tjänster
Allmänt
Boendets regler
Incheckning
Utcheckning

Skidinfo.se är en praktisk skidguide för dig som är intresser...
Read more...

Skidinfo.se

Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm

☎ 08-650 20 20
 info@skidinfo.se 

Vi som jobbar med Skidinfo.se
Vakant, chefredaktör
☎ 08-122 015 98
 info@skidinfo.se 

Oskar Lindholm, VD
Derin Ivgen, AD

Kontakta oss för priser och format.