Toppturer för proffs och nybörjare

Vi började med företeelsen topturer 1936 och i år har vi toppturer stående i programmet från vecka 6 tom säsongens slut. Både för dig som aldrig provat och för dig som vet vad det handlar om.

Vår utrustning har förfinats sedan 1936, snön är lika lätt och vi gläds fortfarande åt svett, fjäll och vänner. Våra vägvisare bor här året runt, vet var snön ligger bäst, har SLAOs lavinutbildning och älskar att förmedla puder på Skarvarna och det vi har utanför knuten för dig. Med prylar för Funäsfjällen. Med ett brett leende och med dig på hudar.

Topptur för Rookies
Har du aldrig varit på topptur förut? Det här är din chans att bli varm i kläderna under en hel dag i en liten grupp. Vi går på en enkel topptur kring Ramundberget där du lär dig hur du hanterar utrustningen, fjället och får den rätta tekniken. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, guiden anpassar fart och svårrighetsgrad efter gruppen.
 
Topptur för Friåkare
Större berg, större möjligheter, under en hel dag! Det här är turen för dig som gått på topptur förut och vet vad det hela handlar om. Vi utgår från Topsport i Funäsdalen, åker egen bil till Hållan och tolkar efter skoter därifrån upp på kalfjället. Vi parkerar skotern längs med leden och går upp med skidor och hudar. Det är en makalöst vacker tur och ett äventyr utöver det vanliga! Vår guide är kunnig och känner fjället väl, du får lära dig om snöns stabilitet och säkra vägval. Medtag egen matsäck och varma extrakläder.
 

Toppturer för proffs och nybörjare
Information
Tips
Pris
965
Varaktighet
Vecka 6 - påsk
Övrigt

Skidinfo.se är en praktisk skidguide för dig som är intresser...
Read more...

Skidinfo.se

Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm

☎ 08-650 20 20
 info@skidinfo.se 

Vi som jobbar med Skidinfo.se
Vakant, chefredaktör
☎ 08-122 015 98
 info@skidinfo.se 

Oskar Lindholm, VD
Derin Ivgen, AD

Kontakta oss för priser och format.